Despre noi

Știi că ai probleme de rezolvat, dar nu știi de unde să începi. Începeți cu Contax Expert Registration. Ne place să ne suflecăm mânecile și să ne murdărim mâinile cu detalii. Contați pe noi pentru a aduce împreună toate componentele de externalizare financiară și contabilă

CE FACEM NOI ?
SERVICII EXCELENTE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI.

EXPERȚI FISCALI. Suntem o echipă de contabili complet calificați și consultanți fiscali cu experiență, cu mai mult de un deceniu de experiență, pentru a ajuta la susținerea cerințelor companiei dvs. Avem abilități și cunoștințe ample în toate domeniile de contabilitate, fiscalitate, planificare fiscală și economie. Suntem echipa care înțelege ceea ce te conduce cât și pasiunea ta.
CONTABILI CALIFICAȚI. Contabilii noștri sunt pe deplin calificați și mulți dintre ei au o gamă largă de specializări într-o varietate de sectoare industriale. Putem ajuta și susține orice fel de afacere, oferindu-vă încrederea că știm de ce are nevoie compania dvs. pentru a se comporta financiar corect. Suntem aprofundați, metodici și suntem mândri de puternica noastră abordare etică. Suntem o echipă de profesioniști care promite și oferă transparență totală în toate relațiile noastre cu afacerea dvs.

CONSULTANȚI PROFESIONIȘTI. Contabilii noștri sunt pe deplin calificați și mulți dintre ei au o gamă largă de specializări într-o varietate de sectoare industriale. Contabilii noștri și consilierii fiscali operează pe un set de competențe locale, naționale și internaționale, oferind consiliere tuturor tipurilor de întreprinderi, începând de la întreprinderile mici până la companiile mari. Ne mândrim cu oferirea unui serviciu de primă clasă fiecărui client, oferind doar cele mai înalte standarde de consultanță fiscală profesională. Suntem mari comunicatori, ceea ce înseamnă că evităm jargonul, confuzia financiară și petrecem timp cu dumneavoastră pentru a ne explica planurile și pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin munca noastră.
MÂNDRII DE A FI SPECIALIȘTI. Vă putem ajuta cu toate aspectele nevoilor dvs. financiare, de la impozitul pe venit până la impozitul pe proprietate, de la demararea unei noi afaceri la fuziuni și achiziții – avem cunoștințele și experiența de a vă ghida financiar, la fiecare pas. Vă putem ușura durerile de cap date de impozitare și contabilitate, explicând pas cu pas procesele noastre în limbaj fără jargon. Trebuie să înțelegeți pe deplin tot ceea ce facem pentru a vă ajuta și susține afacerea și pentru a vă face viața comercială un pic mai puțin stresantă. Lucrăm îndeaproape cu toți clienții noștri pentru a asigura o relație pozitivă și benefică parteneriatului nostru. Ne bazăm mult pe abilitățile noastre de oameni cât și pe profesionalismul nostru contabil.

Gestionarea clienților noștri este prioritară și echipa noastră de contabili calificați va face tot ce le stă în putință pentru a vă susține cerințele financiare și fiscale. Expertiza noastră înseamnă că putem completa toate declarațiile fiscale pentru dvs., puteți lua legătura cu biroul fiscal cu privire la orice întrebări și puteți contribui la minimizarea nivelului impozitului plătit de compania dvs. ori de câte ori este posibil.

DEDICARE PROFESIONALĂ. Toate activitățile noastre se desfășoară cu un înalt grad de dedicare și respectare a tuturor reglementărilor etice și a politicilor necesare pentru a asigura un serviciu neîntrerupt tuturor clienților noștri.

VALORI ETICE. Toate activitățile noastre se desfășoară cu un înalt grad de dedicare și respectare a tuturor reglementărilor etice și a politicilor necesare pentru a asigura un serviciu neîntrerupt tuturor clienților noștri.

SERVICII OFERITE CLIENȚILOR NOȘTRI.

Consultanță, evaluare

Consultanta fiscala Consultanta cu privire la legislația fiscala este necesară atât înaintea lansăr

Expertize judiciare

CONTABILITATE, FISCALITATE, TAXE ȘI IMPOZITE PENTRU: Societăţi comerciale (S.C.) şi alte entită

Expertize extrajudiciare

SPECIALITATE CONTABILITATE,FISCALITATE,TAXE ȘI IMPOZITE PENTRU: Societăţi comerciale (S.C.) şi

Proceduri operaționale

Procedurile operaționale sunt o componentă esențială în orice companie, indiferent dacă este vor

Administrare personal

Intocmirea documentelor privind incheierea si declararea in REVISAL a contractelor individuale d...

Revisal

Preluam responsabilitatea privind corectitudinea datelor inregistrate in Registrul electronic de...

Cenzorat

Verificarea lunara, trimestriala, semestriala sau anuala a activității financiar contabile si de ges

Prețuri de transfer

Evaluare Tranzacții și Riscuri; Redactare Politici; Pregătire dosar; Asistență la contr

Taxe

Asistenta controale fiscale; Impozit pe profit; Impozit pe venit; Optimizare impozite; ...

Salarizare

Contracte de muncă; Evidență salariați; Relația cu ITM; Adeverințe salariați; State

Resurse umane

Contracte de munca; Acte adiționale; Adeverințe salariat; Note de lichidare; Verific

Asociații proprietari

Organizarea contabilității în partidă simplă cu ajutorul mijloacelor informatice (gestiunea fond

Companii-PFA

Întocmire balanta lunara de verificare; Completare registru jurnal; Registru inventar;

Atestările companiei

Certificat înregistrare ONRC

Autorizare CECCAR